Zoeken naar vrouw met iets extra

Uw zoekactie voor vrouw met iets extra leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Patrick 60 jaar Oost-Vlaanderen - Melle
Dame die anaal bevredigd wil worden
Hallo, ben jij een warmbloedige vrouw met een zacht kontje die er van droomt om anaal bevredigd te worden door een ervaren man? Dan wil ik je graag hierbij helpen. Volslank is OK en discretie erzekerd. Meld je nu snel via e-mail.  
Peter 61 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke vrouw wil een diepe zachthandige massage?
Hallo, ik ben een zachthandige man van niveau die op zoek is naar een vrouw die graag een diepe intieme massage wil. Discretie geboden. Bij interesse graag een mailtje terug met een korte beschrijving. Geen koppels of mannen aub xxxx  
François 69 jaar Vlaams-Brabant - Affligem
Is er een dokter in de zaal?
Ik ben een nette, goed uitziende man, 69J,  1.82m, 99kg, goed milieu en wil langs deze weg graag een afspraak maken met een dokter (vrouw of dokterskoppel) voor een volledig en taboeloos onderzoek. Je droomt of fantaseerd er over om eens "iets meer" te ondernemen met een patiënt of je hebt er ervaring mee. Dan ben ik hiervoor de juiste persoon en kan je je fantasie probleemloos waarmaken. Je ontvangt mij in je spreekkamer en ik  onderga alle handelingen volgens je persoonlijke wensen en scenario. Je ontvangt in witte stofjas met daaronder.... (af te spreken). Leeftijd niet belangrijk.  Discretie is topprioriteit en absolute noodzaak. Affligem en ruime omgeving. Meer info na je eerste reactie, eventuele bijkomende vragen welkom. Tot snel, ik kijk er alvast naar uit. Fakers niet reageren, dank u.  

Is er een dokter in de zaal?
Christian 43 jaar Limburg - Maastricht 0621443230
Lieve vrouw gezocht
Uitsluitend serieuze reacties aub Samen intens klaarkomen Géén man(nen) aub Omg. Maastricht  

Lieve vrouw gezocht
Maagd 30 jaar Antwerpen - Geel
Welke vrouw ontmaagd mij?
Ik ben een 29-jarige man, 1m85, 75kg die nog maagd is. Graag wil ik hier nu toch wel eens verandering in brengen en daar heb ik jou voor nodig. Hiervoor betalen heeft mij nooit aangesproken dus ik hoop iemand te vinden die dit ook voor haar plezier, fantasie,... doet waardoor het voor mij ook veel anders aanvoelt als je begrijpt wat ik bedoel. Het is natuurlijk belangrijk dat jij er ook wat aan hebt dus ik wil mij vooral openzetten naar hoe jij het ziet. Zaken als discretie, hygiëne, afspraken respecteren,... zijn allemaal vanzelfsprekend voor mij. Hopelijk tot snel x  
Matt 38 jaar Limburg - Peer
FWB
38 jarige, eerlijke, romantische, atletische gebouwde, verzorgde man met een hoog libido. Ik zoek een leuke vrouw voor fwb. Iemand om samen op alle vlakken lekker mee en van te genieten. Wederzijds respect en discretie is zeker van toepassing. Ben jij die leuke vrouw met dezelfde interesse en gedachte stuur dan een berichtje ;)  

FWB
Tom 31 jaar Antwerpen - Bornem
Spannende oosterse nacht
Zon, warmte, goesting, pure lust, … Spreekt het jou aan om elkaar naar zinderende hoogtepunten te brengen? Ik ben 31 jaar, slank gebouwd, verzorgd, niet-roker, sportief, open minded, respectvol, geduldig, vriendelijk, groter geschapen en een doener! Tijdens onze afspraak zet ik jouw genot voorop. Jou zien, voelen en horen genieten vind ik enorm geil en dat is ook mijn doel! We kiezen natuurlijk zelf hoe we dit inkleuren. Een massage, saunabezoek of direct tussen de lakens kruipen, … Het kan allemaal zolang we het maar lekker vinden! Ik hou wel van beffen (mijn tong gebruiken in het algemeen) en passievol daten. Ik voel me bijzonder aangetrokken naar een naturel vrouw met roots buiten België. Ik hoop via deze weg zo iemand tegen te komen. leeftijd en gewicht is ondergeschikt. Als we gelijkgestemd zijn wordt de date sowieso zalig! Om die reden (voorlopig) geen foto van mij, inhoud primeert! Wil je die toch, dan krijg je die nadat je zelf eerst een mee opstuurt (dit mag onherkenbaar  
Gold 34 jaar Antwerpen - Edegem
Warm en intiem
Eens geheel wat anders. Bericht vooral gericht aan de vrouw(en) van het duo. Ik zou de beleving vooral willen laten centralisteren rond squirt en/of golden shower. Ik sta open en zie dit vrij breed. Leuk voorstel met een gepaste foto krijgt mijn volledige aandacht.  

Warm en intiem
Dexter 35 jaar Antwerpen - Aartselaar
FWB extended
In eerste instantie opzoek naar een FWB of eventueel een vaste fuckbudy. Samen wat op verkenning gaan, nieuwe genzen en kinks zoeken, aftasten, elkaars en ons eigen lichaam beter leren kennen. Op termijn eventueel opzoek naar een extra vrouw om met drie plezier te beleven. Reactie graag met foto en een woordje uitleg. Leeftijd is niet super van belang.  

FWB extended
Dirk 48 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Facesitting
Hallo, ik ben hier op zoek naar een leuke vrouw die houdt van facesitting. Je komt over mij zitten en ik lik je poesje uitgebreid terwijl ik met je borsten en tepels speel. Interesse ? Mail me snel terug. Grtjs.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10